Dekking

Je wilt je foodtruck goed verzekeren. Maar wat is goed, en waarvoor ben je dan precies verzekerd?

De dekking hangt af van de soort foodtruck of verkoopwagen; een zelfrijdende(foodtruck) of een niet-zelfrijdende verkoopwagen, en is gebaseerd op de nieuwwaarde (t/m 5 jaar oud) of de taxatiewaarde (ouder dan 5 jaar).

Wij verzekeren je foodtruck tegen de risico’s van aansprakelijkheid (WA) en volledig casco (samen ook wel allrisk genoemd).

Je hoeft je niet-zelfrijdende verkoopwagen alleen casco te verzekeren.

De niet-zelfrijdende verkoopwagen is namelijk altijd meeverzekerd op de WA verzekering van het trekkende voertuig  waaraan hij gekoppeld is. Daardoor hoeft er geen aparte WA verzekering te worden afgesloten. Wanneer er “WA schade” ontstaat terwijl de verkoopwagen niet aan een auto gekoppeld zit, komt deze voor je eigen rekening of je sluit hiervoor een AVB (Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven) af. Neem voor het afsluiten van een AVB contact met ons op.

 

Wettelijke Aansprakelijkheid

De WA verzekering is een verplichte verzekering voor zelfrijdende voertuigen. Deze verzekering vergoedt de schade die je met je foodtruck of zelfrijdende verkoopwagen aan een ander veroorzaakt. Daarbij kun je denken aan schade aan een ander voertuig, maar ook schade aan personen wanneer zij door jouw foodtruck letsel oplopen. Dingen waar je liever niet aan wilt denken, maar waarvoor je verplicht verzekerd moet zijn.

 

Casco

De casco dekking is geen verplichte verzekering, maar sluiten wij wel altijd af voor een zelfrijdende verkoopwagen. Omdat deze verzekering tegen bijna alle risico’s dekt, wordt deze verzekering ook wel de allrisk verzekering genoemd. “De Foodtruckverzekering” heeft een zéér uitgebreide allrisk dekking. Schades die worden vergoedt bij onze casco dekking zijn onder andere:

√ Eigen schades bij een aanrijding (zelf veroorzaakt)
√ Brandschade
√ Stormschade
√ Diefstal/inbraak
√ Waterschade
√ Explosie
√ Ruitschade
√ Aanrijding met dieren
√ Vandalisme
√ De vaste inventaris
√ Vergoeding voor kosten van vervangend vervoer

Omdat “De Foodtruckverzekering” speciaal is ontwikkeld voor foodtrucks en verkoopwagens, en wij goede afspraken hebben met verzekeraars kunnen wij deze zéér uitgebreide dekking aanbieden tegen een scherpe premie. Je bent met onze casco dekking altijd goed verzekerd. En omdat wij collectieve afspraken hebben gemaakt betaal je nooit teveel. Lees hier alle voordelen van “De Foodtruckverzekering”.

Goederen en voorraad meeverzekeren

Het is mogelijk om losse inventaris, goederen en je voorraad mee te verzekeren. Dat kan door het afsluiten van de inventaris/goederen verzekering.

Lees hier alles over de inventaris/goederen verzekering.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor

Onder andere deze collega’s hebben we al mogen verzekeren:

Monteleone

monteleone.nl

Van Braam Snackservice

Fruitcocktail Buters en v/d Pasch

fruitcocktail.nl

Suijlen Sport Service

Ook wij in Roermond hebben tot volle tevredenheid een verzekering afgesloten!

Coffee Crooks

coffeecrooks.nl

Caribbean Snackcenter

Wereld van Vis - Peter de Graaf

Eerlijk bedrijf, ervaring en correct. Ik adviseer u hier te verzekeren!

Supervlaai & ijs Bodegraven

supervlaai.nl

Twijfel je of je bij deze verzekeraar goed geholpen zal worden? Bel ze dan gewoon op en je weet het direct! Geen bandjes, geen keuze menu gewoon echte mensen die weten wat je nodig hebt.

La Piazza

lapiazzaijs.nl

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via