Vragen

Veelgestelde vragen over De Foodtruckverzekering

Hoe kan het dat de premie voor “De Foodtruckverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je foodtruck is dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Ik ga mijn foodtruck (ook) verhuren. Mag dat met deze verzekering?
Ja, je mag je foodtruck ook verhuren. Echter, gelden er dan wel een aantal aanvullende voorwaarden. Zo moet de verhuurperiode minimaal 6 weken zijn en hebben we een kopie nodig van je verhuurvoorwaarden. Ook geldt er een aangepaste premie. Neem daarom bij verhuur contact met ons op voor een offerte en de aanvullende voorwaarden.

In de winter gebruik ik mijn foodtruck bijna niet. Kan ik de verzekering dan schorsen?
De verzekering schorsen is niet mogelijk. Ook als u uw verkoopwagen of foodtruck niet gebruikt kunnen er schades ontstaan (denk aan brand, diefstal, vernieling). Onze uitgebreide casco dekking dekt deze zaken, daarom kunnen wij de verzekering niet schorsen. U kunt uw foodtruck wel schorsen bij het RDW. Dan hoeft u tijdelijk geen wegenbelasting te betalen. Let er wel op dat u in dat geval niet mag rijden op de openbare weg! In geval van een aanrijding is er geen dekking als het voertuig bij het RDW is geschorst.

Mijn foodtruck is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Wij regelen de opzegging van je bestaande verzekering. Het enige wat je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier in te vullen en naar ons te mailen.

Hoe veel premie betaal ik voor “De Foodtruckverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van wat voor foodtruck je hebt (zelfrijdend of niet-zelfrijdend) en de waarde van het voertuig. Je premie kun je dus makkelijk en snel online berekenen.

Wat zijn de voordelen van “De Foodtruckverzekering”?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal altijd meeverzekerd, is het eigen risico laag èn is er een vergoeding voor een vervangende wagen. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb de verzekering afgesloten maar heb nog geen polis ontvangen. Mag ik nu wel rijden?
Wanneer je de verzekering bij ons aanvraagt ontvang je meestal binnen 24 uur per mail een dekkingsbevestiging. Op dat moment is je foodtruck verzekerd (vanaf de aangevraagde ingangsdatum). De polis wordt vervolgens opgemaakt. Dit neemt wat tijd in beslag maar je bent per ingangsdatum verzekerd en dus mag je gewoon de weg op met je foodtruck.

Ik heb naast mijn foodtruck ook een bedrijfsauto. Kan ik deze ook bij jullie verzekeren?
Ja dat kan. We hebben een speciale bedrijfsautoverzekering. Deze heeft ook een zeer scherpe premie en een uitgebreide dekking. Kijk voor meer informatie en het berekenen van de premie op www.debedrijfsautoverzekering.nl 

Ik heb ook een AVB (Aansprakelijkheid Verzekering Bedrijven) nodig. Kan ik die ook bij jullie afsluiten?
Ja dat kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor

Onder andere deze collega’s hebben we al mogen verzekeren:

Foodtruck Bites & Drinks

Theunissen Food

happychimney.nl

Fruitcocktail Buters en v/d Pasch

fruitcocktail.nl

J. van Dijk

Eigenaar foodtruck

Goede service, een lage premie en toen ik schade had door een aanrijding werd ik uitstekend en snel geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Golden Grilled Chicken

Kamiel

kamiel.mobi

Wereld van Vis - Peter de Graaf

Eerlijk bedrijf, ervaring en correct. Ik adviseer u hier te verzekeren!

Spakenburgse Vishandel van Kooy

Stuij IJsbus

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via